Toyota GR Yaris

Sorry, alle beschikbare GR Yaris zijn gereserveerd. Schrijf je in voor de wachtlijst en wij brengen je op de hoogte van zodra er weer beschikbaar zijn.

Gelieve alle velden met een * in te vullen

Naam *
Voornaam *
Email

Ik word graag op de hoogte gehouden van de laatste nieuwigheden, aanbiedingen en evenementen van Toyota en wens graag herinneringen voor onderhoud en abonnementen van Toyota te ontvangen

Onder “Toyota” wordt verstaan: Toyota Belgium NV, haar zustervennootschappen Car security NV en Autoproduct NV, evenals uw erkende verdeler of hersteller. Deze toestemming wordt verstrekt voor alle producten en diensten van Toyota, met inbegrip van de mobiliteitsoplossingen (verzekering, financiering, accessoires, verlengde garanties, pechverhelping, onderhoud, web connected diensten, ...). Uw gegevens worden strikt verwerkt volgens ons beleid betreffende de verwerking van uw gegevens, dat u hier kan terugvinden. U kunt zich op elk ogenblik uitschrijven voor al onze communicatie via de link “Uitschrijven” in de e-mails die u ontvangt, of via onze klantendienst op het nummer 0800 999 55.