Vraag een video-afspraak op afstand aan

Drukke dag op het werk? Zin om rechtstreeks naar huis te gaan? Of heeft u gewoon geen zin om u te verplaatsen ?
Toyota biedt u nu de mogelijkheid om een adviseur op afstand te ontmoeten, waar u ook bent! Vraag een video-afspraak op afstand aan. Onze adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op om het tijdstip en de datum van de afspraak te bevestigen.

Gelieve alle velden met een * in te vullen


Ik word graag op de hoogte gehouden van de laatste nieuwigheden, aanbiedingen en evenementen van Toyota. Alsook wens ik graag herinneringen voor onderhoud en abonnementen van Toyota te ontvangen.

Onder “Toyota” wordt verstaan: Toyota Belgium NV, haar zustervennootschappen Car security NV en Autoproduct NV, evenals uw erkende verdeler of hersteller. Deze toestemming wordt verstrekt voor alle producten en diensten van Toyota, met inbegrip van de mobiliteitsoplossingen (verzekering, financiering, accessoires, verlengde garanties, pechverhelping, onderhoud, web connected diensten, ...). Uw gegevens worden strikt verwerkt volgens ons beleid betreffende de verwerking van uw gegevens, dat u hier kan terugvinden. U kunt zich op elk ogenblik uitschrijven voor al onze communicatie via de link “Uitschrijven” in de e-mails die u ontvangt, of via onze klantendienst op het nummer 0800 999 55.